goals

Will you just dream it?

Hello everyone and welcome back to my blog, where today we’re going to talk about our goals and aspirations. We’re going to touch specifically on their achievement as too many people have brilliant goals, lovely and exciting aspirations, and an idea – a vision – they want to achieve, but they don’t always know what …

Will you just dream it? Read More »

image by: Katja.C

Заглавени помеѓу фантазијата и реалноста

Здраво! Во денешниот пост пишував за реалноста наспорти фантазијата, за семожноста и ограниченоста – за нивни мани и предности а воедно и за тоа дали постои и дали треба да постои баланс помеѓу овие две.  Уживајте во читањето и оставете го вашето мислење во коментарите! Со нетрпение чекам да ги чујам вашите мислења на оваа …

Заглавени помеѓу фантазијата и реалноста Read More »