image by: Katja.C

Заглавени помеѓу фантазијата и реалноста

Здраво! Во денешниот пост пишував за реалноста наспорти фантазијата, за семожноста и ограниченоста – за нивни мани и предности а воедно и за тоа дали постои и дали треба да постои баланс помеѓу овие две.  Уживајте во читањето и оставете го вашето мислење во коментарите! Со нетрпение чекам да ги чујам вашите мислења на оваа …

Заглавени помеѓу фантазијата и реалноста Read More »