Моето искуство со Giffoni Macedonia 2020

 Здраво на сите, Добредојдовте во мојот нов блог пост. Во денешниот пост ќе можете да го видите моето искуство со 8мото издание на филмскиот фестивал Џифони Македонија 2020 (Giffoni Macedonia 2020). Долго време размислував за тоа во каква форма би…

Passion

Passion

Hello everyone, Welcome to my blog. In today’s post I want to talk about all that things we’re passionate about.   What is passion? Passion is a really strong and barely controllable emotion. “by Oxford languages”   -Passion is that…

Back to top