Category: Creativity

Моето искуство со Giffoni Macedonia 2020

 Здраво на сите, Добредојдовте во мојот нов блог пост. Во денешниот пост ќе можете да го видите моето искуство со 8мото издание на филмскиот фестивал Џифони Македонија 2020 (Giffoni Macedonia 2020). Долго време размислував за тоа во каква форма би…

Back to top